Νέα διαφοροποίηση στη ΝΔ; Για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων μιλά ο βουλευτής Γ.Βλάχος




«Η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων είναι πάντα το ζητούμενο», δηλώνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ, ο βουλευτής Αττικής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, και προσθέτει ότι «το αίτημα για εκλογές είναι διαρκές και δεν συνδέεται με την παρούσα αξιολόγηση».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Άδ. Γεωργιάδη σχετικά με την αξιολόγηση και την άμεση προσφυγή στις κάλπες, λέει: «Η διατύπωση των θέσεών του αποτελούσαν προσωπική του επιλογή γι’ αυτό και ανασκευάσθηκαν. Τώρα, αν ένας θεσμικός παράγων μπορεί να έχει προσωπικές απόψεις, ας το κρίνει ο πρόεδρος του κόμματος».

“Η συνεννόηση πάντα ήταν το ζητούμενο. Θυμάστε το Μάρτιο του 2009, ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε όλους τους αρχηγούς για να αντιμετωπισθεί η κρίση που έρχονταν. Η στάση του καθένα είναι γνωστή. Καθώς και οι συνέπειές τους. Την ευθύνη και την πρωτοβουλία την έχει πάντα η κυβέρνηση. Η συνεννόηση στα μεγάλα εθνικά θέματα δεν αλλάζει τους ρόλους. Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα προς όφελος της χώρας, χωρίς να ταυτίζει όλους ως προς τις ευθύνες. Άλλωστε η οικονομική κρίση, είναι προϊόν πολιτικής κρίσης. Η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο με τις γνωστές πολιτικές μεθοδεύσεις και λογιστικές αλχημείες. Παραμένει στο Μνημόνιο λόγω ανυπαρξίας πρωτοβουλιών για συμπόρευση σε μεγάλους εθνικούς στόχους. Δείτε τις άλλες χώρες πώς αντιμετώπισαν το Μνημόνιο”, κατέληξε.

04/03/2017 09:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: