Η Αντέλ επικράτησε της Μπεγιονσέ στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy




Η Αντέλ κερδίσε τα τρία κορυφαία βραβεία Grammy, για το άλμπουμ, την ηχογράφηση και το τραγούδι, επικρατώντας αιφνιδιαστικά έναντι της Μπεγιονσέ. Η Αντέλ κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της “25” αλλά και για το τραγούδι της, “Hello.”

Από την πλευρά της, η Μπεγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της “Lemonade” κέρδισε μόλις δύο βραβεία.

Η Μπεγιονσέ, η οποία πήγε στη τελετή απονομής με εννιά υποψηφιότητες για το “Lemonade”, τις περισσότερες όλων των καλλιτεχνών, έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, την πρώτη από την αναπάντεχη ανακοίνωσή της πριν από 12 μέρες ότι είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα.

Ο Μπόουι κερδίζει τέσσερα Grammy μετά θάνατον, η Αντέλ προηγείται της Μπεγιονσέ με δύο βραβεία

Τέσσερα μουσικά βραβεία Grammy απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον Ντέιβιντ Μπόουι χθες για το τελευταίο του άλμπουμ “Blackstar”.

Ο Μπόουι κέρδισε τέσσερα από τα βραβεία – τα οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ για τραγούδι ή άλμπουμ του ενώ βρισκόταν εν ζωή – για το άλμπουμ “Blackstar”, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν τον θάνατό του από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2016.

Τα βραβεία του τα παρέλαβε εκ μέρους του ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του, ο οποίος χαιρέτισε τον Μπόουι ως “καλλιτεχνική ιδιοφυία και τύπο με απίστευτο χιούμορ”.

13/02/2017 07:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Λος Άντζελες, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: