Στους εμπειρογνώμονες παραπέμπονται οι διαφωνίες για το Περιουσιακό: Στη Γενεύη το ΔΝΤ




O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί αποφάσισαν κατά την πρωινή τους συνάντηση στο Παλάτι των Εθνών, στη Γενεύη, όπως τα θέματα που αφορούν τις διαφωνίες των δυο πλευρών στο Περιουσιακό συζητηθούν περαιτέρω ανάμεσα στους εμπειρογνώμονες των δυο πλευρών σήμερα το απόγευμα και όπως αυτοί ενημερώσουν αναλόγως του ηγέτες για τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε επίσης όπως πραγματοποιηθεί συνάντηση για τη χρηματοδότηση του Περιουσιακού το απόγευμα σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων με εκπροσώπους του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που βρίσκονται στη Γενεύη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Περιουσιακό αφορούν τις διαφωνίες στο εν λόγω κεφάλαιο όπως για παράδειγμα, ανάμεσα σε άλλα, τα θέματα του συναισθηματικού δεσμού, της σημαντικής βελτίωσης (significant improvement) και άλλες διαφωνίες.

`Υστερα από ένα σύντομο διάλειμμα η συζήτηση συνεχίζεται με το κεφάλαιο της Διακυβέρνησης.

Στο μεταξύ η επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για το Περιουσιακό Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς που βρίσκονται στη Γενεύη για την πρωινή συζήτηση για το Περιουσιακό.

ΚΥΠΕ – Μαρία Κονιώτου – ΓΕΝΕΥΗ/ΕΛΒΕΤΙΑ 09/01/2017 13:21

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: