Θεοχάρους: “Αν διαλυθεί η ΚΔ δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, θα αναγνωριστεί η εισβολή”




Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τη θέση που εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης ότι αν κάτι πάει στραβά θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση και θα διασωθεί η Κυπριακή Δημοκρατία, άσκησε η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

«Από τη στιγμή που θα υπογράψουν τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, από τη στιγμή που θα αναγνωρίσουν τα κατεχόμενα, από τη στιγμή που θα αναγνωρίσουν τα δεδομένα της εισβολής και της κατοχής και όλες τις παράνομες ενέργειες που έχουν γίνει από τότε μέχρι σήμερα και καταδικάζονται από όλα τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Κινήματος, και πρόσθεσε: «Είμαστε στο γκρεμό, κρατιόμαστε από ένα θάμνο που οι ρίζες του λέγονται Κυπριακή Δημοκρατία και από τη στιγμή που θα ξηλωθεί η Κυπριακή Δημοκρατία θα πέσουν στο βάραθρο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Θεοχάρους.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφο εάν θα μεταβεί στη Γενεύη, η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης απάντησε θετικά.
Η κυρία Θεοχάρους τόνισε παράλληλα ότι η Κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την αξιοπιστία της.

«Δυστυχώς, βλέπουμε πως ότι πει ο Ακιντζί πραγματοποιείται, ενώ όσα λέει η Κυβέρνηση διαψεύδονται. Αυτό γίνεται σταθερά από τη Νέα Υόρκη μέχρι σήμερα» είπε καταληκτικά η πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: