Σε ανακοπή καρδιάς οφείλεται ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ λέει ο πρώην μάνατζερ του




Στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο 53χρονος ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ το απόγευμα των Χριστουγέννων, όπως δήλωσε ο πρώην μάνατζερ του καλλιτέχνη Μάικλ Λίπμαν.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ο θάνατος του κυπριακής καταγωγής Μάικλ αντιμετωπίζεται ως «ανεξήγητος αλλά όχι ύποπτος».

Γειτόνισσα του εκλιπόντος είπε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι τον είχε δει «καταβεβλημένο» και να μοιάζει μεγαλύτερος από την ηλικία του όταν πρόσφατα τον είχε συναντήσει σε ένα εστιατόριο. Φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν προ ολίγων μηνών τον έδειχναν υπέρβαρο και κουρασμένο.

Εν τω μεταξύ, θαυμαστές του Τζορτζ Μάικλ με δάκρυα στα μάτια έχουν αρχίσει από το πρωί να αφήνουν λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, στο Γκόρινγκ-ον-Τεμς, στην κομητεία Όξφορντσιρ.

Μηνύματα με τα οποία δηλώνουν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι έχουν αναρτήσει μεταξύ άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο στενός του φίλος σερ Έλτον Τζον, ο Μπόι Τζορτζ, η Μαντόνα και ο Άντριου Ρίτζλεϊ, με τον οποίο είχαν συστήσει τους Wham!

Αθ. Γκαβός, ΚΥΠΕ, Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: