Απεργία ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τραμ, ηλεκτρικό

File Photo: Το πόρισμα «καίει» τον συγκεκριμένο υπάλληλο αλλά αναδεικνύει και ως διάτρητο το σύστημα προστασίας προσωπικών δεδομένων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΓΚΟΡ ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ
Κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται σήμερα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511.

Στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται και σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συμμετέχουν στην απεργία με στάσεις εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ) θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

08/12/2016 07:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: