Τέσσερις οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία: Εξακολουθεί να αγνοείται μια γυναίκα




Σε τέσσερα ανέρχονται πλέον τα θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε κυρίως τη Δυτική Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς ένας ακόμη άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από χείμαρρο στην περιοχή Βλαχιώτη της Λακωνίας.

Ο νεκρός αυτός έρχεται να προστεθεί στους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λόγω της καταιγίδας στην Μεσσηνία καθώς μία γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από πλημμυρισμένο υπόγειο σπιτιού στην περιοχή Πήδημα Μεσσηνίας και μία από υπόγειο διαμέρισμα στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ νεκρός είναι και ένας 80χρονος στο χωριό Θουρία.

Στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι και η Πυροσβεστική κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα για παροχή βοήθειας.

Στο μεταξύ, παραμένει αγνοούμενη μία γυναίκα στο δήμο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, περιοχή που επλήγη επίσης τις τελευταίες ώρες από σφοδρή βροχόπτωση. Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγός της ενημέρωσε τηλεφωνικά το πρωί το Α.Τ. Μηχανιώνας ότι αγνοείται η τύχη της. Κατά τον ίδιο, τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, όταν η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της.

Ο ίδιος φαίνεται να τη συμβούλευσε να σταθμεύσει το όχημα και να το εγκαταλείψει. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της. Γύρω στις 5 τα ξημερώματα βρέθηκε το αυτοκίνητο, αλλά η γυναίκα δεν βρισκόταν στο εσωτερικό του Ι.Χ.

Ελένη Μαυρούλη, ΚΥΠΕ, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: