“Αποκαλυπτήρια” για τη Monopoly Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ




Ο Mr Monopoly πολιτογραφήθηκε Θεσσαλονικιός. Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε χθες η Monopoly της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

Η πόλη απέκτησε τη δική της Monopoly, το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών, όπου περιλαμβάνονται γνωστά τοπόσημα, μνημεία, κτίρια, ξενοδοχεία, αθλητικά στάδια και δρόμοι της Θεσσαλονίκης. Από τον Λευκό Πύργο μέχρι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, όλη η πόλη βρίσκεται στη Monopoly. Η Winning Moves, δημιουργός της Monopoly Θεσσαλονίκης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο του παιχνιδιού, για να το αποκαλύψει στην πόλη και μάλιστα μέσα στην Έκθεση.

«Η Monopoly της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί πουθενά αλλού, παρά μόνο στη ΔΕΘ της καινοτομίας και των πρωτιών» σημείωσε κατά τα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, χαρακτήρισε το παιχνίδι μια εξαιρετική γέφυρα επικοινωνίας της πόλης με όλους τους προορισμούς.

Ο δε αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, τόνισε πως με τέτοιες δράσεις κάνουμε βήματα προς την διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: