“Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα”: Χυδαία επίθεση Γερμανού πολιτικού εντός Μαξίμου!




Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντικαγκελαρίου της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με αρνητικό πρωταγωνιστή Γερμανό πολιτικό που φέρεται να έβρισε χυδαία Έλληνα φωτορεπόρτερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αυγής», αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας, Βαυαρός χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ραμσάουερ, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γκάμπριελ, είπε στον φωτογράφο που τον έσπρωξε κατά λάθος στη διάρκεια της φωτογράφισης των δύο ηγετών: «Μη με αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», επιτιθέμενος μάλιστα εναντίον του και στα γερμανικά και στα αγγλικά, αναφέρει η Ημερησία.

Αξιωματούχοι του πρωθυπουργικού γραφείου, αντέδρασαν άμεσα διαμαρτυρόμενοι έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό. Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο του προκάλεσε μώλωπες.

Πάντως, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: