«Ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός» ο κ. Τσίπρας, υποστηρίζει η Ν.Δ.




«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Real News το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας και πάλι πανηγυρίζει, μόλις λίγες ημέρες πριν ψηφίσει στη Βουλή μαζί με τον κ. Πάνο Καμμένο «τον νόμο του διαβόητου “κόφτη” και του τυφώνα των έμμεσων φόρων 1,8 δισ. ευρώ που θα ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων».

Η Συγγρού αναφέρει χαρακτηριστικά για τον πρωθυπουργό ότι βλέπει οράματα εξόδου από τα μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε μνημόνιο «κόφτη» μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος.

«Έχει το θράσος να κατηγορεί τη ΝΔ και τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ότι αρνούνται τη συναίνεση, όταν ήταν εκείνες που έδωσαν χέρι βοηθείας στην πατρίδα για να μην πέσει στο παρά ένα στον γκρεμό της χρεοκοπίας και του “grexit” όπου ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την είχε σύρει μαζί με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσθέτει επίσης ότι «ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους» και επισημαίνει πως «με όλα αυτά ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του».

Ν. Αρμένης, ΑΠΕ-ΜΠΕ  Αθήνα, Greece

http://mignatiou.com/2016/05/ean-petichoume-afto-pou-epidiokoume-tha-vgoume-stis-agores-to-2017-lei-o-tsipras/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: