Η Ομοσπονδία που φέρνει τον Κυριάκο ζητά από τους δημοσιογράφους να πληρώσουν εισιτήριο




Η απόφαση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, που είναι υπεύθυνη για την διοργάνωσης της Ελληνικής Παρέλασης στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν, να μην δεχθεί στα επίσημα δείπνα τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικης Ενημέρωσης, δημιουργεί ερωτηματικά για το ποιός αποφασίζει τελικά και πως διανέμονται τα λεφτα της Ομογένειας…

Στην διάρκεια της τελευταίας συγκέντρωσης για την προετοιμασία της παρέλασης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Πέτρος Γαλάτουλας ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να χρεώσει τους εκπροσώπους των Ομογενειακών ΜΜΕ και τους Ανταποκριτές των Ελληνικών Μέσως Μαζικής Ενημέρωσης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να καλύψουν δημοσιογραφικά τα δύο επίσημα δείπνα που διοργανώνονται παρουσία των Επισήμων και των Τελεταρχών της Παρέλασης.

«Οποιος επιθυμεί να καθίσει θα πληρώσει εισιτήριο», είπε ο κ. Γαλάτουλας. Προφανώς η απόφαση έχει αντίκτυπο στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας, όπου υπάρχουν έντονες δυσκολίες για την συγκέντρωση του τελικου ποσού που ο ίδιος ο κ. Γαλάτουλας είχε ανακοινώσει ότι χρειάζεται για τον προϋπολογισμό της. ‘Η είναι ένας εύσχημος τρόπος να αποφύγει τους ενοχλητικούς δημοσιογράφους.

Το μέγα πρόβλημα που δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Γαλάτουλας είναι ότι οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους -υπάρχουν και αυτοί που κάνουν τους δημοσιογράφους- πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις της Ομογένειας για να τις καλύψουμε, όχι για να φάμε. Στις εκδηλώσεις για την Παρέλαση θα παραβρεθεί ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δημοσιογράφοι υποχρεωτικά πρέπει να ακολουθούμε κάθε του βήμα.

Το φαγητό το χαρίζουμε στον κ. Γαλάτουλα. Το χρειάζεται άλλωστε…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: