Απόλυτη παράνοια: “Σκότωσε” στο ξύλο τη μνηστή του γιατί “πρόσβαλε” τον Ερντογάν




Στην απόλυτη παράνοια οδηγείται πλέον η τουρκική κοινωνία ελέω της ισλαμοφασιστικής επιρροής του προέδρου Ερντογάν.

Έτσι ένας Τούρκος δεν δίστασε να στείλει στο νοσοκομείο τη μνηστή του γιατί «πρόσβαλε» το σεπτό, όπως φαίνεται, πρόσωπο του Ερντογάν. Και σαν μην τη έφτανε το ξύλο, η άτυχη γυναίκα θα διωχθεί για το απίστευτό της «έγκλημα».

Η γυναίκα, Χούλια Μ, τουρκικής καταγωγής, βελγικής όμως υπηκοότητας, ζούσε με τον μνηστήρα της Καντίρ Ε στην Κωνσταντινούπολη, εδώ και τέσσερις μήνες.

Στις 23 Μαρτίου όμως το ζευγάρι τσακώθηκε για τα μάτια του μεγάλου ηγέτη!

«Ο Καντίρ με είχε απειλήσει ότι θα με τύφλωνε, ότι θα με πέταγε από το παράθυρο, ότι θα με σκότωνε και με έδειρε άσχημα», είπε η άτυχη γυναίκα στους αστυνομικούς όπου κατέφυγε για σωθεί.

Η αστυνομία πράγματι συνέλαβε τον Καντίρ. Όμως αυτός κατήγγειλε τότε τη μνηστή του ότι «προσέβαλε» τον Ερντογάν και για αυτό της επιτέθηκε. Ο Καντίρ είπε ότι καθώς παρακολουθούσαν τις ειδήσεις στην τηλεόραση σχετικά με τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες, αυτός παραπονέθηκε γιατί τα δυτικά ΜΜΕ δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για τις βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία.

Τότε η κοπέλα του είπε ότι υπεύθυνος για τις βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία είναι ο ίδιος ο πρόεδρος Ερντογάν και αυτός θύμωσε και την χτύπησε. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα αντί να βρει το δίκιο της να κατηγορείται τώρα για «προσβολή» του Ερντογάν!

Η ίδια αρνήθηκε την κατηγορία και προσωρινά αφέθηκε ελεύθερη να ασχοληθεί με τα τραύματα που της προκάλεσε ο φανατικός αρραβωνιαστικός της, ο οποίος κρατείται.

Με πληροφορίες από http://www.hurriyetdailynews.com/man-cites-insult-on-president-as-cause-for-violence-against-woman.aspx?pageID=238&nID=98175&NewsCatID=509

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: