Το πρόβλημα είναι οι ψευτοδιεθνιστές ψευτοκοσμοπολίτες ευρωπαϊστές…




Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ*

Για κάποιους ψευτοδιεθνιστές και ψευτοκοσμοπολίτες-ευρωπαϊστές δεν έχει καμία σημασία να ονοματίζουν τη FYROM σκέτο «Μακεδονία», εξάλλου νάτη η δικαιολογία, οι περισσότερες χώρες την αποκαλούν «Μακεδονία».

Για τους ίδιους δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και το Κυπριακό χρόνια ταλανίζει την Ελλάδα. Μπορούν να δεχτούν το σχέδιο Ανάν που μπαίνει από την πίσω πόρτα και το ΝΑΤΟ που «κατέπλευσε» στο Αιγαίο να μας «φυλάει» από τις επιθέσεις των προσφύγων και των μεταναστών, με τη «βοήθεια» της Τουρκίας…

Οσον αφορά το Μακεδονικό, ο γεωγραφικός προσδιορισμός λύνει το πρόβλημα, όμως το κατασκεύασμα-προτεκτοράτο αρνείται, ενθαρρυμένο από τις δυνάμεις εκείνες που διέλυσαν την πρώην Γιουγκοσλαβία, με αποτέλεσμα οι εθνικιστές, με πρώτο τον Γκρούεφσκι, να σηκώνουν αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να καλλιεργούν τον αλυτρωτισμό και να ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τον Ολυμπο.

Τώρα παίζεται καινούργιο παιχνίδι με τους πρόσφυγες. Ο «βαλκανικός διάδρομος» προς την Ενωμένη Ευρώπη έκλεισε και η Ελλάδα πληρώνει τα σπασμένα. Το επόμενο βήμα είναι η χώρα μας να γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο, το Αιγαίο ανεξέλεγκτο, η Τουρκία να προωθεί την επεκτατική πολιτική της, η Κύπρος -ισότιμο υποτίθεται μέλος της Ενωμένης Ευρώπης- για την Τουρκία να είναι ένα «καπρίτσιο», από τη στιγμή που η Ευρώπη δεν την υπερασπίζεται και οι αποφάσεις του ΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν εφαρμόζονται…

Ο λαός μας με το Προσφυγικό έβγαλε από την ψυχή του την ανθρωπιά και την αγάπη του και ξεσκέπασε τη βαρβαρότητα των κλειστών συνόρων της Ευρώπης. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν είναι ο Μουζάλας, που κάνει στα μέτρα του δυνατού τη δουλειά του. Το πρόβλημα είναι οι κάθε λογής Ρεπούσηδες, που απαξιώνουν την πατρίδα-Ελλάδα, λες και δεν μπορεί να είναι κανείς πατριώτης να πατάει πάνω στην πάτρια γη και την ίδια στιγμή να είναι διεθνιστής και πολίτης του κόσμου.

Ενα μέρος «ξεπλυμένο» της Αριστεράς συμβάλλει σε αυτήν τη σύγχυση και με τον τρόπο του τροφοδοτεί την άκρα Δεξιά και τους μαυραυγίτες δολοφόνους που δικάζονται λες και δεν συμβαίνει τίποτα, με τον δολοφόνο Ρουπακιά να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η Ελλάδα, εμείς δηλαδή θα πρέπει να λειτουργήσουμε επιθετικά να τοποθετήσουμε στο τραπέζι όλα τα εθνικά μας θέματα..

Αυτή η Ενωμένη Ευρώπη δεν είναι ενωμένη ούτε μας κάνει, η διάλυσή της επίκειται και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντισταθούμε. Το πολιτικό υποκείμενο δεν θα φτιαχτεί με διακηρύξεις από τα πάνω. Θα γεννηθεί-προκύψει μέσα στην κοινωνία και θα είναι ένα μέτωπο εθνικό, ταξικό, πατριωτικό και απελευθερωτικό από τους κάθε λογής δυνάστες μας.

  • Συγγραφέας – Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: