Ξεκινά το συνέδριο του Ποταμιού




Το απόγευμα ξεκινά το τριήμερο συνέδριο του Ποταμιού, όπου αναμένεται να αποφασισθεί η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το κόμμα, δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του.

Ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης θα παρουσιάσει τις προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ πληροφορίες λένε ότι θα αναφερθεί και στα όσα λέγονται περί συνεργασιών, αναφέρει το Mega.

Χθες ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στο ρ/σ Βήμα τόνισε ότι το Ποτάμι δεν θα διαλυθεί και θα συνεχίσει να είναι ο φορέας προτάσεων αλλαγής για τη πορεία της χώρας, σημείωσε ότι είναι έτοιμος για μικρές και μεγάλες συνεργασίες, και επεσήμανε ότι Το Ποτάμι είναι ανοικτό κόμμα και όλες οι απόψεις διατυπώνονται ελεύθερα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε ότι από τη Δευτέρα όλοι δεσμεύονται από τις αποφάσεις του συνεδρίου, κι όποιος δεν τις αποδέχεται δεν μπορεί να συνεχίσει στο Ποτάμι.

Την εκτίμηση ότι το Ποτάμι πρέπει να “παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί το δικαιούται και το αξίζει”εξέφρασε ο Σπύρος Λυκούδης. Αναφερόμενος στο συνέδριο του κόμματος σημείωσε ότι σε όλα τα συνέδρια τίθενται υπό έγκριση και οι ηγεσίες, ενώ εκτίμησε ότι δεν αμφισβητείται ο Στ. Θεοδωράκης.

Στο συνέδριο του Ποταμιού θα μιλήσουν αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ οι νέοι του κόμματος έχουν οργανώσει debate μεταξύ του σοσιαλιστή Τζιάνι Πιτέλα και του φιλελεύθερου Γκι Φερχόφστατ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: