Επέστρεψε στις πασαρέλες η Λόρεν Γουάσερ




Η Λόρεν Γουάσερ έγινε πρωτοσέλιδο το 2012 όταν έχασε το κάτω μέρος του δεξιού ποδιού της, ύστερα από τοξικό σοκ που υπέστη από τη χρήση ταμπόν.

Πριν τον ακρωτηριασμό η Λόρεν ζούσε και εργαζόταν ως επιτυχημένο μοντέλο στο Λος Άντζελες, και πρόσφατα επανήλθε στη βιομηχανία της μόδας κάτω από μία εντελώς διαφορετική προοπτική, καθώς αντικατέστησε το ακρωτηριασμένο της πόδι με πρόσθετο μέλος.

Στα τέλη του 2015 το νεαρό μοντέλο συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Nordstrom, ενώ πρόσφατα έκανε και την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα συμμετέχοντας στην επίδειξη της εταιρείας Chromat, με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας εσώρουχα και μαγιό για την κολεξιόν Άνοιξη  Φθινόπωρο 2016. Η Chromat είναι περισσότερο γνωστή για τα «αρχιτεκτονικά κλουβιά» με τα οποία περιβάλει τα ρούχα της και τα οποία έγιναν παγκοσμίως γνωστά μέσα από το βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ για το τραγούδι της Bad Blood.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία χρησιμοποιεί στις επιδείξεις της μοντέλα που αψηφούν τα τυπικά πρότυπα. Έτσι και στην πρόσφατη κολεξιόν η Λόρεν Γουάσερ εντυπωσίασε περπατώντας με ένα φόρεμα «ντυμένο» με λεντ φωτισμό, το οποίο από τη μέση και κάτω περικλείονταν από ένα επίσης φωτισμένο «κλουβί». Μαζί με το μοντέλο με το τεχνικό μέλος στην πασαρέλα περπάτησαν η τρανσέξουαλ Τζουλιάνα Χάξταμπολ και το διαφυλικό μοντέλο Ίσις Κινγκ καθώς και τα μοντέλα plus size Ντενίς Μπίντοτ και Σαμπίνα Κάρλσον.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: