Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην οικία Φλαμπουράρη




Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο συντάκτης του κειμένου, το οποίο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, εξαπολύει ευθείες απειλές σε βάρος του υπουργού.

Απευθυνόμενος ο συντάκτης προς τον κ. Φλαμπουράρη γράφει «η μποέμ ζωή στα στενάκια του Στρέφη, εκτός από παρελθόν είναι πλέον και επικίνδυνη. Πόσο λίγοι αποδείχτηκαν οι μπάτσοι της φρουράς σου που απασχολημένοι με τα smart phones τους είδαν το υπηρεσιακό τους Citroen να γίνεται κάτι που τους θύμιζε το αφεντικό τους: ΦΛΑΜΠΕ (ράρης). Δήλωσες πως δεν σκοπεύεις να φύγεις από τον Στρέφη. Ναι, μπορεί και να το κάνεις. Αλλά στη Βουλγαροκτόνου βάλε ΜΑΤ, βάλε ΕΚΑΜ, βάλε κάμερες, βάλε συρματοπλέγματα. Κάνε το ίδιο που κάνει η εξουσία σας: ετοιμάζει τους στρατούς της για να αντιμετωπίσει την οργή των καταπιεσμένων».

Παράλληλα, στο κείμενο φαίνεται ότι οι δράστες της επίθεσηςπαρακολουθούσαν όχι μόνο τους φρουρούς του σπιτιού του κ. Φλαμπουράρη, αλλά στο παρελθόν και τον ίδιο.

Κατά τη διάρκεια της εμπρηστικής ενέργειας αστυνομικός φρουρός δέχθηκε μολότοφ στο λαιμό και σώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ στις φλόγες τυλίχτηκαν δύο οχήματα, ένα της αστυνομίας και ένα που ανήκει στον γιο του υπουργού.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: