8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας /ARTFOOLS




Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας / Artfools διεξάγεται κάθε χρόνο περίπου  στη Λάρισα, από την μη κερδοσκοπική εταιρεία για τον πολιτισμό «artfools», με την επωνυμία Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας / Αrtfools.

To  8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας, θα διεξαχθεί στο διάστημα από 20 έως 28 Φεβρουαρίου 2016, στο γνωστό πλέον και φιλικό χώρο των Victoria Cinemas.

Το Φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό και δίνει τη δυνατότητα προβολής ταινιών μικρού μήκους σε ψηφιακή μορφή. Εκτός από το διαγωνιστικό τμήμα που πραγματοποιείται τις 4 τελευταίες ημέρες, το Φεστιβάλ διοργανώνει και παράλληλες εκδηλώσεις, αφιερώματα σε κινηματογραφικά ρεύματα, παρουσιάσεις ελλήνων και ξένων δημιουργών, σεμινάρια κινηματογράφου, εκθέσεις φωτογραφίας και παρουσιάσεις βιβλίων μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών που είναι και ο συνολικός χρόνος της διοργάνωσης

Το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Θεσσαλίας, και επενδύει στην υποστήριξη και των ιδιωτών αλλά κυρίως του κοινού των Λαρισαίων.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: