Χ.Α.: Το βίντεο με τον απαράδεκτο ναζιστικό χαιρετισμό του Νίκου Μιχαλολιάκου




Ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος προσερχόμενος στη συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στα γραφεία της Μεσογείων χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους υψώνοντας με τον φασιστικό τρόπο το χέρι του, αμαυρώνοντας ουσιαστικά τη θυσία των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, τη νύχτα των Ιμίων.

Τη θλιβερή επέτειο για την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια επέλεξε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος για να προκαλέσει για ακόμη μια φορά.

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Νίκου Μιχαλολιάκου. Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Mega
Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Νίκου Μιχαλολιάκου. Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Mega

Ο Ν. Μιχαλολιάκος προσερχόμενος στη συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στα γραφεία της Μεσογείων χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους υψώνοντας με τον φασιστικό τρόπο το χέρι του και αμαυρώνοντας ουσιαστικά τη θυσία των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο αμετανόητος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, επέτρεψε στο ναζιστικό του παρελθόν όταν με κείμενά του αλλά και με παρουσίες του, αποθέωνε τον Χίτλερ και τη ναζιστική Γερμανία, ύψωνε το χέρι και χαιρετούσε ναζιστικά, μιλούσε κατά της Δημοκρατίας την οποία βεβαίως χρησιμοποιεί ως μέλος του Κοινοβουλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του στη Χρυσή Αυγή που προσβάλλουν την ιστορική μνήμη και τα εκατομμύρια των νεκρών από τους Ναζί αλλά και που συνεχίζουν να προκαλούν αμαυρώνοντας τη μνήμη των τριών παλικαριών που χάθηκαν εκείνη τη νύχτα στα Ιμια.

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: