“Ο Καραγκιόζης υπηρέτης” στο Κοπερτί




«Ο Καραγκιόζης υπηρέτης», με τον καραγκιοζοπαίχτη Θέμη Δούκα αυτή την  Κυριακή 31/01, στις 11:30.
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης μιλάει με το δικό του τρόπο για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κοιτάξουνε μ’ ένα άλλο βλέμμα, περισσότερο κριτικό και καυστικό, την πραγματικότητα. Αλλά θυμίζει και στους μεγάλους ότι τα πράγματα ερμηνεύονται καλύτερα όταν έχεις την παιδική ματιά και την απλότητα που υιοθετεί ο Καραγκιόζης…

Όμως δεν είναι μονάχα μια συνηθισμένη παράσταση Καραγκιόζη αυτή που στήνει ο Θέμης Δούκας. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού και γνώσης: Πριν από την παράσταση τα παιδιά θα παίξουν με το σώμα τους και τις σκιές, ενώ μετά την παράσταση θα συμμετέχουν σε εργαστήριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη και θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους πίσω από τον μπερντέ με «γιγαντοφιγούρες» του Καραγκιόζη!Μάλιστα, αν ο καιρός το επιτρέψει, θα ακολουθήσουν και παραδοσιακά παιχνίδια στις αυλές του Κοπερτί με τις εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στη γραμματεία του Κοπερτί ή η προαγορά εισιτηρίων.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: