‘Εφυγε ο καλός συνάδελφος Γιώργος Γερόπουλος




Χτυπημένος από τον καρκίνο έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γερόπουλος, σε ηλικία 54 ετών.

Ο Γιώργος Γερόπουλος σπούδασε Φυσικός, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία και συγκεκριμένα το πολιτικό ρεπορτάζ. Επί σειρά ετών υπήρξε πολιτικός συντάκτης στον σταθμό «Αθήνα 9,84».

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε το 1993 στη σύνταξη ειδήσεων και το 1995 μεταπήδησε στο πολιτικό ρεπορτάζ, με ειδίκευση στο ρεπορτάζ των κομμάτων της Αριστεράς.

Ο Γιώργος Γερόπουλος ήταν ένας συνάδελφος που διακρινόταν από υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και συναδελφικής αλληλεγγύης. Έντιμος και πάντοτε πιστός στη δεοντολογία του επαγγέλματος, είχε πολλά να προσφέρει ακόμα, πριν το νήμα της ζωής του κοπεί τόσο πρόωρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του, επίσης δημοσιογράφο μέλος της Ενώσεως, Βάλια Πετούρη, και τους λοιπούς οικείους του και αποχαιρετά ένα άξιο συνάδελφο, που εργάστηκε πάντοτε με ζήλο και ευσυνειδησία.

Η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Γερόπουλου θα ψαλεί την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, στις 12 μ. από τον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία στην Αγ. Παρασκευή και εν συνεχεία η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Αγ. Παρασκευής (δίπλα στο Δημόκριτο).

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Ίδρυμα «Μητέρα» (Τράπεζα της Ελλάδος: Αρ. λογ/μού: 26150044).

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Γερόπουλου:

«Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει την βαθιά λύπη της για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του δημοσιογράφου Γιώργου Γερόπουλου. Έμπειρος πολιτικός συντάκτης εργάτης της έγκυρης ενημέρωσης. Διακρίθηκε για την ακεραιότητα της προσωπικότητάς του, την ευθύτητα και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του, αλλά και για την επαγγελματική του ευσυνειδησία όσο και την υποδειγματική του συμπεριφορά. Η απώλειά του είναι μεγάλη για τη δημοσιογραφική οικογένεια. Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια.»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: