Πάει για δύο (ή μήπως τρεις;) μεταγραφές ο Παναθηναϊκός;




Μαραθώνια ήταν η σύσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου, του Αντρέα Στραματσόνι και των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου που είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Τρίτης στο κτίριο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε, φυσικά, η μεταγραφική ενίσχυση του τριφυλλιού αλλά και οι αποδεσμεύσεις και οι δανεισμοί νεαρών παικτών που δεν υπολογίζονται προκειμένου να μειωθεί το ρόστερ.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον Μπουμάλ να είναι σε πρώτο πλάνο. Από εκεί και πέρα ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε και επιτελικό χαφ. Όπως όλα δείχνουν ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχει στην διάθεση του για να φτιάχνουν το παιχνίδι του τριφυλλιού και θέλει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση και για τη θέση του δεξιού μπακ. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν οι «πράσινοι» θα ψάξουν για ποδοσφαιριστή που παίζει στη συγκεκριμένη θέση αν βρεθεί κάτι καλό και ταυτόχρονα οικονομικό.

Επίσης συμφωνήθηκε πως αν υπάρξει αποχώρηση, πώληση δηλαδή του Καρέλη ή του Μπεργκ, να γίνει οπωσδήποτε αντικατάσταση του με παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό και να προσφέρει στο τριφύλλι.

Σε ότι έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις ο Αντρέα Στραματσόνι επανέλαβε ότι θέλει να μειωθεί το ρόστερ και πως είναι ικανοποιημένος με δυο παίκτες σε κάθε θέση για να δουλέψει καλύτερα με την ομάδα και να μπορεί να περνάει καλύτερα όσα θέλει στους παίκτες του. Ενώ για τους μικρούς ποδοσφαιριστές υποστήριξε ότι ναι μεν θα ήθελε να πάνε δανεικοί αλλά σε μια ομάδα όπου θα μπορούν οι άνθρωποι του τριφυλλιού να τους παρακολουθούν και να τσεκάρουν την εξέλιξη τους.

Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις παικτών όπως οι Δώνης, Μπούρμπος, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης και όσων ακόμη δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ιταλού προπονητή και των Φύσσα, Βόκολου υπάρχει θέμα που έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για τις λύσεις των συμβολαίων.

Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να λύσουν άμεσα οι πράσινοι είναι τι θα γίνει και με τους Λάμπρου, Βασίλη Αγγελόπουλο και Στάικο. Οι τρεις νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές σε λίγες μέρες, από την πρώτη του νέου έτους είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν καθώς μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους τα οποία λήγουν το καλοκαίρι του 2016.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: