Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών




“Στο Αίθριο του Μεγάρου…στρώσαμε πάγο, ανάψαμε τα φώτα, βάλαμε μουσική και φτιάξαμε το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης”

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι ένας δημιουργικός πυρήνας πολιτιστικής δράσης, εκπαιδευτικής προσπάθειας και κοινωνικής ανάπτυξης, μια πολιτιστική στέγη οργανωμένη με σύγχρονο τρόπο.

H Ice Arena για πρώτη φορά στην ιστορία του Μεγάρου θα λειτουργεί ένα από τα πιο κομψά παγοδρόμια της Αθήνας καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Στον ιδιαίτερο χώρο του «Αιθρίου» του Μεγάρου, θα φιγουράρει φέτος το νέο παγοδρόμιο της ICE ARENA με παγοπίστα έκτασης 350 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από την όμορφη και πρωτότυπη τέντα έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινά πρώτα από τα σύγχρονα και γραφικά σπιτάκια του παγοδρομίου, όπου το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην ενοικίαση παγοπεδίλων. Στη συνέχεια, οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν την κορυφαία ποιότητα πάγου για όσο χρόνο επιθυμούν, συνοδευόμενοι πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ice Arena.

Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, οι γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Το παγοδρόμιο θα βρίσκεται στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής από τα τέλη Νοεμβρίου 2015 τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2016 και υπόσχεται να προσφέρει ατελείωτες στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: