Με τα δώρα για τα παιδιά των δημοσιογράφων ο Άγιος Βασίλης στο Ηράκλειο




Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα η μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου του Ηρακλείου, μιας και αυτήν επέλεξε φέτος ο Άγιος Βασίλης για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά των δημοσιογράφων της πόλης.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο αγαπημένος τους Άγιος ήρθε στην πόλη για να χαρίσει τα δώρα του στην καθιερωμένη ετήσια παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Τα παιδιά των δημοσιογράφων – που φθάνουν σχεδόν τα 100 – υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, χαμόγελα, χαρές και χειροκροτήματα τον Άγιο Βασίλη – τον οποίο υποδύθηκε και φέτος ο δημοσιογράφος Κώστας Βεζυράκης πράγμα που κάνει εδώ και 23 χρόνια – και στον σάκο του είχε δώρα για όλες τις ηλικίες σπεύδοντας να τα μοιράσει, να τους ευχηθεί μια χρονιά γεμάτη υγεία και προκοπή και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Παράλληλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν μια σειρά από παιχνίδια να δημιουργήσουν κατασκευές και να απολαύσουν μια υπέροχη γιορτή με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του δήμου Ηρακλείου.

Τόσο τα παιδιά όσο κα τους γονείς τους καλωσόρισε εκ μέρους της ΕΣΗΕΠΗΝ η αντιπρόεδρος της Κατερίνα Μηναδάκη που ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και με καλές ειδήσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ του Γ. Μυσιρλάκη  Ηράκλειο, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: