‘Ενας απολαυστικός Λεβέντης: Να πάμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ




Υπέρ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τάχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως είπε μάλιστα ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να πείσει ακόμα και τους πιο “θερμοκέφαλους” βουλευτές του και να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το ίδιο είπε και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Μάλιστα αποκάλυψε και τι τόνισε στον Αλ. Τσίπρα, λέγοντας: “Του είπα ότι τα υπόλοιπα κόμματα εμάς, τον Θεοδωράκη, τον Καμμένο τί να μας κάνεις;”

Ο κ. Λεβέντης έκλεισε το “παράθυρο” συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ έστω και με ψήφο εμπιστοσύνης επειδή όπως είπε ουδείς πρόκειται να αποδεχθεί την εφαρμογή των 9 σημείων που έχει θέσει ως όρο καθώς με αυτά καταργείται ουσιαστικά το πελατειακό σύστημα. Μάλιστα αρνήθηκε ότι έχει υπάρξει επαφή στελέχους του κόμματος του με τον Αλέκο Φλαμπουράρη υπογραμμίζοντας ότι εάν συνέβη κάτι τέτοιο δεν έγινε με την έγκρισή του.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν τα επόμενα μέτρα, ενώ ερωτηθείς για το εάν μπορεί να υπάρξουν πρόθυμοι βουλευτές από το δικό του κόμμα που θα πουν “ναι” στα νέα μέτρα είπε: “Προδότες ελπίζω να μην υπάρξουν στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: