Τα “γυναικεία” μουσικά άλμπουμ που πρέπει να ακούσεις




Κάθε μήνα εκτός από νέες ταινίες που μπαίνουν στην κυκλοφορία έχουμε και τις νέες μουσικές που μας ξεσηκώνουν, μας κάνουν να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να μελαγχολήσουμε.

Κι αυτόν τον μήνα πολλά είναι τα νέα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν και θα μας ξεσηκώσουν. Σίγουρα όλοι περιμένουμε τη νέα δουλειά του Τζάστιν Μπίμπερ, στις 13 Νοεμβρίου, που την περασμένη Κυριακή κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «I’ll Show You», αλλά και το νέο άλμπουμ του Κρις Μπράουν. Όμως τα παρακάτω «γυναικεία» άλμπουμ οι μουσικοί παραγωγοί πιστεύουν ότι είναι αυτά που θα «κλέψουν» την παράσταση στη μουσική σκηνή. Αναζητήστε τα, βάλτε τα ακουστικά σας και απολαύστε τα!

«25» από την Αντέλ
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Adele είναι ίσως το πιο συναρπαστικό μουσικό γεγονός για φέτος. Αν το «Hello» – που κατέκτησε την κορυφή των τσαρτ με το που κυκλοφόρησε και έγινε το νούμερο ένα σιγκλ για το 2015- είναι μόνο ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το «25» θα έχει μία εκρηκτική παρουσία. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Νοεμβρίου.

«Know-It-All» από την Αλίσια Κάρα
Η 19χρονη Αλίσια έχει γοητεύσει το κοινό με την μοναδική της φωνή και τον ήχο του σιγκλ «Here»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: