Αιχμές Παρασκευόπουλου κατά Πανούση: “Και εγώ έχω δεχθεί απειλές”…




Σαφείς αιχμές κατά του Γιάννη Πανούση, σχετικά με τις καταγγελίες αυτού, άφησε, σε συνέντευξή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε σε όσα έχει επισημάνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, περί απειλών και περί διαφωνίας του ως προς την είσοδο αστυνομικών στις φυλακές Κορυδαλλού το περασμένο καλοκαίρι.

Ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε συγκεκριμένα ότι από τις δηλώσεις του κ. Πανούση, «δεν μπορώ να ξεχωρίσω πού είναι ισχυρισμοί του, πού είναι η πολιτική εκτίμησή του, πού είναι η φωνή του εγκληματολόγου», τόνισε σκωπτικά. «Το ευτύχημα είναι ότι απευθύνθηκε στις δικαστικές αρχές. Το υπουργείο Δικαιοσύνης εγγυάται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο κ. Παρασκευόπουλος είπε ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές με μηνύματα και έχει στοχοποιηθεί, γεγονός που το έχει γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές αλλά όχι δημόσια. Οι απειλές, συμπλήρωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, «δεν μου έφεραν ανησυχία, υπάρχει φύλαξη και επαφίεμαι στην ασφάλεια που έχω». Ακόμα, διευκρίνισε ότι οι απειλές που δέχεται δεν έχουν αξιόπιστο ονοματεπώνυμο.

Αθηναϊκό Πρακτορείο, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: