Μάρκο Σίλβα: «Βαρύ το αποτέλεσμα»




Απογοητευμένος με την ήττα με 4-0 από την Μπάγερν, αλλά ψύχραιμος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκο Σίλβα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για εμάς. Για να παλέψεις όμως απέναντι σε μια τόσο καταπληκτική ομάδα πρέπει να είσαι ένα επίπεδο πάνω από τις δυνάμεις σου. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο όπως το είχαμε σχεδιάσει και δεν τα καταφέραμε. Για να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να πιάσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου και εμείς δεν το κάναμε σήμερα».

Και αναφερόμενος στο ματς με την Άρσεναλ, που θα κρίνει την πρόκριση είπε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη θέση να διεκδικούμε την πρόκριση. Το είχα προβλέψει ότι θα κριθεί η πρόκριση στο τελευταίο ματς. Πολλοί θεωρούν φαβορί την Άρσεναλ, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα στην έδρα μας, όπου όλοι ξέρουν ότι είμαστε δυνατοί, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Για ν’ αντιμετωπίσεις τόσο καλές ομάδες και για να περάσεις στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να τα δώσεις όλα και να μη σκέφτεσαι καθόλου το αποτέλεσμα. Πρέπει να παλέψεις στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να μπορέσεις να πάρεις αυτό που θέλεις».

Δηλώσεις παικτών του Ολυμπιακού

Εστεμπάν Καμπιάσο: «Θα προσπαθήσουμε τώρα να εστιάσουμε στο ματς με την Άρσεναλ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Πήραμε ένα μάθημα απόψε και είδαμε τι μπορούμε να διορθώσουμε για τα επόμενα ματς. Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό που πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη ίσως να είναι και η λανθασμένη, ότι μπορούμε να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η δεύτερη είναι να τα δώσουμε όλα και να πάμε για τη νίκη απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μπροστά στο κοινό μας».

Λούκα Μιλιβόγιεβιτς: «Η Μπάγερν έπαιξε πολύ καλά και πήρε τη νίκη. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, γιατί αυτός είναι ο τελικός. Γνωρίζουμε καλά την Άρσεναλ και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όμως στο γήπεδό μας θα είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε 15 ημέρες για να προετοιμαστούμε. Θέλουμε έναν βαθμό και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε».

Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο αυτό το ματς. Το περιμέναμε, αλλά έπρεπε να τα πάμε καλύτερα. Δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα και τιμωρηθήκαμε γι’ αυτό. Ωστόσο, ακόμα η πρόκριση είναι στα χέρια μας και θα τα δώσουμε όλα μέσα στην έδρα μας, όπου ξέρουμε πόσο πιο δυνατοί γινόμαστε. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό κόντρα στην Άρσεναλ και θα τον πάρουμε».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: