“Je suis Paris” από το Mockingjay2. Κορδέλες στα χρώματα της τρικολόρ φόρεσε η Τζ. Λόρενς




Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, που στοίχησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 129 ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το Χόλυγουντ.

Έτσι το τελευταίο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Αγώνες Πείνας: Επανάσταση – Μέρος 2», τροποποιεί το πρόγραμμα της επίσημης πρεμιέρας του στο Λος Άντζελες που θα γίνει την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε οι συνεντεύξεις Τύπου και το «κόκκινο χαλί», που θα διαρκούσαν περίπου δύο ώρες ακυρώθηκαν. Αντ’ αυτού οι ηθοποιοί της ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των πρωταγωνιστών: Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χεμσγούορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Τζος Χάτσερσον, κατά πάσα πιθανότητα θα χαιρετήσουν μόνο τους θαυμαστές που θα είναι συγκεντρωμένοι και θα φωτογραφηθούν μαζί τους πριν την έναρξη της ταινίας.

«Από σεβασμό για τα πολύ πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι, έχουμε αποφασίσει να τροποποιήσουμε τη διαδικασία του “κόκκινου χαλιού” μας και δεν θα δοθούν οι συνεντεύξεις για το Mockingjay 2 στην πρεμιέρα της Δευτέρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: