Η Ρεάλ έτοιμη να δώσει 42 εκατ. ευρώ γαι τον Ντε Χέα




Μπορεί ο Κέιλορ Νάβας να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν, όμως οι Μαδριλένοι φαίνεται ότι δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους την προοπτική απόκτησης του Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό αποκάλυψε σήμερα η αγγλική εφημερίδα The Sun, υποστηρίζοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει το συντομότερο δυνατό τα 42 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Η Ρεάλ δεν μπόρεσε την τελευταία ώρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου να τον αποκτήσει και στη συνέχεια εκείνος υπόγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ. Όμως όπως αναφέρεται, υπάρχει ρήτρα, που του επιτρέπει να φύγει με ποσό 42 εκατ. ευρώ. Είναι μάλιστα πιθανό στην υπόθεση να συμπεριληφθεί εκ νέου και ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας των Μαδριλένων Κέιλορ Νάβας.

Να σημειωθεί ότι μετά την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν έπαιζε μέχρι να ξεκαθαρίσει η παραμονή του, ο Ντε Χέα κατάφερε να μην δεχθεί γκολ σε 7 από τα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: