Αήττητη και στα Περιβόλια η Βέροια, βαθμολογική ανάσα για Λεβαδειακό




Η Βέροια σταμάτησε την ανοδική πορεία του Πλατανιά, καθώς έφυγε από τα Περιβόλια έχοντας αποσπάσει 0-0 από την ομάδα της Κρήτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Κατέκτησε βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τη «βασίλισσα του βορρά», που μπορεί να μην έχει νικήσει ακόμη στο γήπεδό της αλλά παραμένει αήττητη εκτός έδρας την εφετινή περίοδο!

Την ίδια στιγμή, ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια την Ξάνθη με 1-0 στη Λιβαδειά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου άνοιξε το σκορ στο 33? με ανάποδο ψαλίδι του Ντομοβίτσκι, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Οι τρεις βαθμοί, πάντως ήταν υπερπολύτιμοι για τον Λεβαδειακό που είχε να κερδίσει από την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

— Ο Πανιώνιος μετά από πολύ καλή απόδοση, στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης (5′ και 20′).

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: