Ζωή στον Αλέξη για το “φάγωμα” της μητέρας της: “Εκκαθαρίζεις όποιον-α αντιστέκεται”




Σκληρή ήταν η απάντηση της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για την κίνηση της κυβέρνησης με νομοτεχνική παρέμβαση λίγο πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, να προβλέψει την άμεση καθαίρεση των μελών του ΔΣ του ΕΣΡ που έχει λήξει η θητεία του.

Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών είναι και η κ. Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Εγραψε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Φωτογραφικές διατάξεις, ρεβανσισμός, υπηρεσίες στη διαπλοκή: Όχι μόνον συνθηκολόγησες, αλλά και  εκκαθαρίζεις όποιον-α αντιστέκεται», έγραψε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, απευθυνόμενη όχι στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά που κατέθεσε την παρέμβαση, αλλά στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που ανήγγειλεστην Ολομέλεια της Βουλής καταργείται ο νόμος που προβλέπει την ανανέωση της θητείας των μελών του ΕΣΡ. Αυτό, πέραν των άλλων σημαίνει ότι η πλειοψηφία των μελών της σημερινής διοίκησης αποχωρεί την επόμενη ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Εκτός αυτού ο κ. Παππάς έκανε αποδεκτή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και πλέον το ΕΣΡ θα έχει την δυνατότητα να αναθέτει σε διεθνείς ελεγκτικές εταιρίες να ελέγχουν το οικονομικό προφίλ των υποψηφίων και την προέλευση των χρημάτων τους.

Επίσης, εξαιρούνται από τις διατάξεις οι δημοτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ενώ για τους περιφερειακούς η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας θα λαμβάνει υποψη τον πληθυσμό, το ΑΕΠ και την μορφολογία του εδάφους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: