ΝΔ: Επίθεση σε κυβέρνηση για Πόθεν Έσχες – Προϋπολογισμό




«Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα που ανέμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο» επαναλαμβάνει και σήμερα η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, σχετικά με τα πόθεν έσχες υπουργών.

Μετά τον κ. Φλαμπουράρη που ομολόγησε «πρόβλημα» στο δικό του πόθεν έσχες, χθες μετά την πίεση της ΝΔ «εμφανίστηκε αργοπορημένος και ο κ. Σταθάκης να παραδέχεται το δικό του «πρόβλημα». σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πόσοι και ποιοι άλλοι υπουργοί ή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογοι για ανάλογα ζητήματα; Τι αφορά η κάθε μια από τις σκοτεινές αυτές υποθέσεις;

»Ποια είναι η θέση του πρωθυπουργού απέναντι στις παρανομίες και τι προτίθεται να κάνει με τους εμπλεκόμενους υπουργούς;.

»Η ΝΔ απαιτεί διαφάνεια εδώ και τώρα. Καμία συγκάλυψη δεν γίνεται ανεκτή. Καμία ανοχή στη διαφθορά και τη διαπλοκή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναφερόμενη στην πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, η ΝΔ σημειώνει ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων για την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015 επιβεβαιώνει τη μεγάλη και διευρυνόμενη υστέρηση των εσόδων, την πρωτόγνωρη εσωτερική στάση πληρωμών, τη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς του πολίτες και την κατάρρευση των δημοσίων επενδύσεων.

«Μπροστά σε όλα αυτά έρχεται τώρα ο κ. Τσίπρας με το πολυνομοσχέδιο να φορτώσει και νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού. Να αυξήσει φόρους και να περικόψει συντάξεις. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά, καθώς έπεται δραματική συνέχεια. Σε βάρος ενός λαού που έχει ξεπεράσει τα όριά του», επισημαίνει, στη ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Ν. Αρμένης, Αθηναϊκό Πρακτορείο, Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: