Οι “κύκλοι” κυβέρνησης και Ν.Δ. πλακώθηκαν για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές




Αντιπαράθεση μεταξύ κύκλων του Μαξίμου και της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική απάτη σχετικά με το ζήτημα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση και τα “κόκκινα δάνεια”.

Απαντώντας κύκλοι του Μαξίμου τόνισαν ότι “οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα διαπραγμάτευσης είναι τόσο ασυνάρτητες επειδή επιδιώκουν δύο στόχους μαζί. Από την μια να πείσουν ότι κάνουν αντιπολίτευση και από την άλλη να στείλουν μηνύματα ευθυγράμμισης εκεί που πρέπει…”.

Όπως σημείωσαν, “χαρακτηριστικό παράδειγμα, η σημερινή (χθεσινή) δήλωση του κ. Μεϊμαράκη”, στον οποίο, όπως και στους υπόλοιπους επίδοξους αρχηγούς, οι εν λόγω κύκλοι ευχήθηκαν “καλά ξεμπερδέματα με τα διαδικαστικά των εσωκομματικών εκλογών”.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που κατηγόρησε τους κυβερνητικούς κύκλους ότι “μπροστά στην ανικανότητα και την αδυναμία τους να επιλύσουν τα προβλήματα διολισθαίνουν σε θλιβερές και ανεπίτρεπτες πρακτικές”.

“Επιτέλους, κύριοι της κυβέρνησης, απολογηθείτε για το κυβερνητικό σας έργο, αναλάβετε τις ευθύνες σας και σταματήστε να ασχολείστε με τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας”, προστίθεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: