Δείπνο επανα-προσέγγισης Μεϊμαράκη – Βορίδη




Σε ένα… ντίνερ πάρτι στη Γλυφάδα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, έγινε η επαναπροσέγγιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του βουλευτή Μάκη Βορίδη.

Οι δύο άνδρες ήταν προσκεκλημένοι στο δείπνο που παρέθεσε για τα γενέθλιά του ο γνωστός δικηγόρος Μ. Ζαφειρόπουλος και, παρότι η παρέα ήταν μεγάλη, κάθισαν δίπλα δίπλα έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν για τα εσωκομματικά της ΝΔ, εν όψει, φυσικά, της εκλογής νέου αρχηγού, αλλά και να λύσουν την παρεξήγηση που είχαν δημιουργήσει οι δηλώσεις του κ. Βορίδη, ο οποίος το βράδυ των εκλογών είχε χαρακτηρίσει λανθασμένη την προεκλογική στρατηγική του κόμματος…

Λύθηκε η παρεξήγηση: Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο κ. Βορίδης εξήγησε στον κ. Μεϊμαράκη ότι με εκείνη τη δήλωσή του είχε εκφράσει την προσωπική του άποψη και όχι την άποψη του Αντ. Σαμαρά, όπως ισχυρίζονταν κάποιοι.

Η διευκρίνιση φάνηκε να πείθει τον πρόεδρο της ΝΔ, αν και αυτό το γεγονός μάλλον δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις του με τον Αντ. Σαμαρά, οι οποίες παραμένουν στη… βαθιά κατάψυξη. Πάντως, Βαγγέλης και Μάκης συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα, αυτήν τη φορά οι δυο τους αφού, εκτός των άλλων, ο Μ. Βορίδης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του σχετικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει στην εσωκομματική αναμέτρηση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα στηρίξει τον Aδωνι Γεωργιάδη, αφού θεωρεί ότι ήταν λάθος του παλιού του φίλου να μπει στην κούρσα της διαδοχής…

www.ethnos.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: