Ξουλίδου: “Όλοι στους ΑΝΕΛ ξέραμε τις απόψεις του Δημήτρη Καμμένου”




Μέγα θέμα γεννάται για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον πρόεδρό του, Πάνο Καμμένο, μετά τις αποκαλύψεις της πρώην βουλευτού του κόμματος Σταυρούλας Ξουλίδου, στον απόηχο του ζητήματος του Δημήτρη Καμμένου.

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, «άδειασε», κυριολεκτικά, τόσο τον πρόεδρο του κόμματος και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, όσο και την επίσημη θέση του κόμματος, τονίζοντας πως όλοι ήξεραν τις απόψεις του τέως, πλέον, υφυπουργού Δικτύων.

Σύμφωνα με την Ημερησία, η κ. Ξουλίδου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος γνώριζε εδώ και καιρό τις απόψεις του Δημήτρη Καμμένου και όλοι ήταν κοινωνοί αυτών που έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο Porta-Porta. Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος», είπε η πρώην βουλευτής.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η ίδια δεν περιλαμβάνεται στην Κυβέρνηση, τόνισε πως «περιμένει μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο για την μην συμμετοχή της στο Κυβερνητικό σχήμα».

Πάντως ο υπουργός παρά τω Πρυθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα εκδίωξης του Δημήτρη Καμμένου από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, καλύπτοντας, ουσιαστικά, τον τέως υφυπουργό.

ΠΗΓΗ: Ημερησία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: