Τα γραπτά μένουν… Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα κατά του Δημήτρη Καμμένου,




Ο πολυγραφότατος στο Twitter,  υφυπουργός Δημήτρης Καμμένος, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τα γραπτά του, καθώς, όπως είναι γνωστό scripta manent.

Ο κ. Καμμένος είχε εκφράσει επιεικώς αμφιλεγόμενες απόψεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να ζητά την «επέμβαση» της Χρυσής Αυγής για να σταματήσει το Gay Pride.

Πολλάκις ο νυν  υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καταφέρθηκε και κατά των Εβραίων, εκφραζόμενος χυδαία για ιερά τους βιβλία, προβάλλοντας φωτογραφίες του Άουσβιτς και υποστηρίζοντας συνομωσιολογικές θεωρίες σχετικά με το τρομοκρατικό κτύπημα στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Παρόμοιες θεωρίες εκπόνησε και αναφορικά με την κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing στην Ουκρανία, το περασμένο καλοκαίρι.

Παλαιότερα είχε επιτεθεί και στον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «εγκληματία, χειρότερο από τον ΓΑΠ», ενώ κατηγορούσε, εν γένει, την Αριστερά.

Ο κ. Καμμένος έκλεισε, αμέσως μετά την υπουργοποίησή του, τον επίμαχο λογαριασμό, σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, απειλώντας πως θα εκμεταλλευτεί τη θέση του ως υφυπουργού Δικτύων για να ανακαλύψει όσους καταφέρθηκαν εναντίον όταν ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού.

ΠΗΓΗ: Bussines Insider UK, Ημερησία, Twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: