Λαφαζάνης: Στρατηγικό μας όραμα είναι ο σοσιαλισμός




Μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και στο πετρέλαιο, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ για τα φυσικά πρόσωπα και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ήταν το τρίπτυχο των θέσεων που ανέπτυξε για την άμεση ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων. ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας.

«Το 3ο μνημόνιο θα επιφέρει την εξόντωση των αγροτών και θα καταστρέψει την ελληνική περιφέρεια» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, αποδίδοντας τη συνολική κακοδαιμονία της χώρας στο ευρώ και την ευρωζώνη, που προσομοιάζει με την Ευρώπη, η οποία στο όνομα του ευρώ θυσιάζει λαούς. «Αυτή η Ευρώπη είναι μια μικρή Γερμανική Αυτοκρατορία και η χώρα μας εντός της έχει γίνει προτεκτοράτο» συμπλήρωσε ο ομιλητής.

Σε ό,τι αφορά την υπογραφή του 3ου μνημονίου ο κ. Λαφαζάνης είπε πως: «Κανένας μας και καμμιά μας δεν ερωτήθηκε για την υπογραφή των μνημονίων, από την ηγεσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», την οποία κατηγόρησε για πολιτική μετάλλαξη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος συναγελάζεται με το τέρας, στο τέλος αρχίζει να το αγαπάει».

Επισήμανε, επίσης, την πλήρη δυσαρμονία της απερχόμενης Βουλής με το κοινωνικό αίσθημα, καθώς η υπογραφή του τρίτου μνημονίου μετέτρεψε το 62 % του «όχι» του ελληνικού λαού σε 70% «ναι» στη Βουλή.

Προμετωπίδα των πολιτικών αξιώσεων της Λαϊκής Ενότητας είναι: δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και δικαιοσύνη, ενώ στρατηγικό μας όραμα είναι ο σοσιαλισμός, κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: