Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ “διέγνωσε” η κ. Γεροβασίλη – Παππάς: Θα προχωρήσουμε άμεσα σε συμφωνία




“Το ρήγμα στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι νομίζω σαφές”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μετά από τις διαφοροποιήσεις που σημειώθηκαν για δεύτερη συνεχή ψηφοφορία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι θα ακολουθηθούν και οι συλλογικές διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πολιτικό πρόβλημα.

Το ποιές διαδικασίες είναι αυτές και πώς θα κυλήσουν εξήγησε ότι είναι θέμα του κόμματος, το οποίο θα αποφασίσει για όλα αυτά τα ζητήματα.

Σε ό,τι αφορά την ψήφιση του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων μέτρων η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι έγινε “το δεύτερο σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των προαπαιτούμενων μέτρων”, ενώ υπογράμμισε ότι από εδώ και στο εξής η κυβέρνηση θα επικεντρώσει όλη της την προσοχή στην διαπραγματευτική προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ταυτοχρόνως, όπως εξήγησε, η κυβέρνηση θα στραφεί σε νομοθετικές πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διαφθορά, η φοροδιαφυγή και η ανθρωπιστική κρίση, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν επίσης το θέμα της αναθέρμανσης της οικονομίας και τα ζητήματα του πολιτικού συστήματος.

“Η κυβέρνηση θα προχωρήσει τώρα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας… Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ένα ρήγμα”, δήλωσε ο Ν. Παππάς

«Η κυβέρνηση θα προχωρήσει τώρα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, ολοκληρώσαμε τον κύκλο των προαπαιτούμενων», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή.

«Δυστυχώς», πρόσθεσε, «επιβεβαιώθηκε ένα ρήγμα, αλλά νομίζω ότι θα ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες της συμφωνίας και θα τα δούμε όλα στα συλλογικά μας όργανα, όπως προβλέπεται».

MEGA TV, ΑΠΕ, ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: