“Αιδώς Αργείοι”, απαντά ο Λαφαζάνης – Δεν ψηφίζει τα μέτρα




Συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη απευθυνόμενοι στους εμπνευστές των άθλιων δημοσιευμάτων περί σχεδίων του Παναγιώτη Λαφαζάνη για κατάληψη, τάχα, του Νομισματοκοπείου, σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα και απαλλοτρίωση δισεκατομμυρίων ευρώ, απαντούσαν με τη γνωστή φράση: «Αιδώς Αργείοι»!

Ο στόχος αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων δεν είναι το πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά οι συνεπείς αντιμνημονιακές προοδευτικές θέσεις που εκφράζει.

Δεν θα ψηφίσω το τρίτο Μνημόνιο

Δεν πρόκειται να υποστηρίξει την επίσημη κυβερνητική θέση ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους δεν πρόκειται να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο.

«Ο ελληνικός λαός δεν μας ψήφισε για να ψηφίσουμε εμείς ένα νέο μνημόνιο. Προσωπικά εγώ και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσαμε όχι στο πρώτο μνημόνιο και όχι στο δεύτερο μνημόνιο και δικαιωθήκαμε. Δεν θα ψηφίσω και το τρίτο που έρχεται σήμερα στη Βουλή».

Με τα μνημόνια η Ελλάδα καταστρέφεται είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει πολλές εναλλακτικές και χρειάζεται η πολιτική βούληση για να εφαρμοστούν.

Χαρακτήρισε μάλιστα το δίλημμα που τίθεται «τρομοκρατικό» και «ανύπαρκτο», στρέφοντας τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα και όσων είπε ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: