Διέψευσε ο Γιάνης μέσω Twitter τα περί λανθασμένης υπογραφής…




Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι το κείμενο με τις ελληνικές προτάσεις επεστράφη από τους θεσμούς λόγω «λανθασμένης υπογραφής- του υπουργού Οικονομικών, αντί του πρωθυπουργού», προέβη, μέσω twitter, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του το εξής:

«Ψέμα #1: Το έγγραφο επεστράφη (δεν επεστράφη ποτέ)
Ψέμα #2: Επεστράφη επειδή έφερε την υπογραφή μου (έφερε του ΠΘ)».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Τη δική του απάντηση για όσα ακούστηκαν τη Δευτέρα αναφορικά με την επιστροφή του πρώτου εγγράφου με τις ελληνικές προτάσεις στους θεσμούς, έδωσε σήμερα μέσω Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η πρώτη εκδοχή της ελληνικής πρότασης έφθασε στους θεσμούς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής κι ενώ το πρωί της Δευτέρας οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές, διαπιστώθηκε η αποστολή του λάθος κειμένου. Το νέο κείμενο, το οποίο στάλθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έχει μικρές διαφορές από το προηγούμενο, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Με δύο πανομοιότυπα tweet, ένα στα ελληνικά και ένα στα αγγλικά, ο υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει ότι όσα μεταδόθηκαν χθες για την επιστροφή των προτάσεων ήταν ψευδή.

Ψέμα πρώτο, σύμφωνα με το Γιάνη Βαρουφάκη, ότι το έγγραφο επεστράφη. «Δεν επεστράφη ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ψέμα δεύτερο, συνεχίζει ο υπουργός, ότι «επεστράφη επειδή έφερε την υπογραφή μου». Το έγγραφο έφερε την υπογραφή του πρωθυπουργού, αποκαλύπτει ο κ. Βαρουφάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Ομ. Εμμ.)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: