Βερολίνο: Φιλικές συνομιλίες για την ολοκλήρωση του προγράμματος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) συνομιλεί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ (Κ) και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ (Δ) σε συνάντηση που είχαν, μετά το τέλος των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, στη Ρίγα της Λετονίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti
Για φιλικές συνομιλίες, οι οποίες επικεντρώθηκαν στην “επιτυχή ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος”, έκανε λόγο ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, μετά το τέλος της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της Καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ και του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στην Ρίγα.

Ο κ. Ζάιμπερτ, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, επισήμανε ότι οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν να συνεχιστούν οι συνομιλίες μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών, καθώς και να παραμείνουν σε στενή συνεργασία.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή στις 2:30 το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal