Τώρα ο Ευκλείδης βλέπει τη λύση «πιο κοντά από ποτέ»




Την τακτική της εναλλαγής «κρύου vs. ζεστού» επιλέγει κατά τα φαινόμενα η κυβέρνηση, προς επίρρωση των δηλώσεων του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτου, χθες το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Star, περί της ανάγκης επίδειξης ασάφειας για τις πραγματικές κυβερνητικές προθέσεις, με τον εν λόγω κυβερνητικό αξιωματούχο, να προσφέρει στη δημόσια συζήτηση άλλη μια δήλωση, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε νέες δηλώσεις του, αναφέρει ότι μια «αμοιβαία επωφελής και βιώσιμη λύση είναι περισσότερο κοντά από ποτέ», στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωσή του ότι στην κυβέρνηση είναι «έτοιμοι για μια ρήξη αν δεν πάνε καλά τα πράγματα».

Όπως υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός, σε μια νέα διευκρινιστική δήλωση, «όλες αυτές τις μέρες εργαζόμαστε εντατικά για να βρεθεί αμοιβαία επωφελής και βιώσιμη λύση με τους εταίρους μας» και πρόσθεσε:

«Ιδιαίτερα μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Βερολίνο, είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η λύση είναι περισσότερο κοντά από ποτέ».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: