Θερμά λόγια Τάκη Μπαλτάκου για την κυβέρνηση: «Βαράω προσοχή»!




Τεράστια αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά και στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, ότι θα ήθελε η προηγούμενη κυβέρνηση να έχει κάνει αυτά που βλέπουμε στις επαφές κυβερνητικών αξιωματούχων με τους δανειστές στο εξωτερικό.

«Βαράω προσοχή που λέμε και στον στρατό» είπε ο Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του, μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στην πρωινή εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, προκαλώντας την έκπληξη του οικοδεσπότη! Λίγο αργότερα, τη δήλωση προσυπέγραψε και η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, αν και κράτησε επιφυλάξεις μέχρι την κατάληξη της διαδικασίας.

Ο Τάκης Μπαλτάκος αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αντώνη Σαμαρά και αν θα έπρεπε να υποβάλει την παραίτησή του μετά την ήττα στις εκλογές, σεβόμενος την πολυετή στενή τους σχέση, αν και επέμεινε ότι τα στοιχεία που δείχνουν 12% απώλειες προς κόμματα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας ευθύνεται για την ήττα και όχι η απώλεια του αποκαλούμενου ως «μεσαίου χώρου».

Υπενθυμίζεται, ότι τις τελευταίες ημέρες, ένας ακόμα στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, έχει εκφραστεί θετικά για τις προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη…

ΠΗΓΗ: http://www.defence-point.gr/news/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: