Και ο Μοσκοβισί εκτάκτως στο Παρίσι για τον Βαρουφάκη;




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Γιάνη Βαρουφάκη στο Παρίσι με τη γαλλική πλευρά, ενώ στις 18:00 αναμένεται η συνάντησή του με τον ομόλογό του υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν και τον υπουργό Οικονομίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Επίτροπο για θέματα Οικονομίας, Γάλλο πολιτικό Πιερ Μοσκοβισί, να οδεύει στο Παρίσι για να συμμετάσχει και αυτός στη συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό.

Μετά το πέρας της συνάντησης έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η προαναγγελία της συνέντευξης για τις 19:30 ώρα Ελλάδας, αφενός παραπέμπει σε μια επί της ουσίας συνάντηση εργασίας και όχι μια τυπική πολιτική επίσκεψη στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων.

Στην τράπεζα των συζητήσεων θα τεθεί η ουσία των ζητημάτων και θα αναζητηθεί κοινός τόπος ώστε να προκύψει από τη συνάντηση ένα θετικό ξεκίνημα στο πλαίσιο της προσπάθειας αναζήτησης αμοιβαίως αποδεκτής λύσης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: