Συνεργάτες Τσίπρα: Ιστορική νίκη του λαού




Πανηγυρικό είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση των exit polls. Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, βρίσκονται ήδη αρκετά κομματικά στελέχη, τα οποία περιμένουν, σε κλίμα ενθουσιασμού, τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα για την πρώτη σύσκεψη.

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προχώρησαν σε μια πρώτη αντίδραση:

«Είναι μια ιστορική νίκη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος τάχθηκε συντριπτικά κατά της λιτότητας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών σε όλη την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη να συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη».

Για ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας στο MEGA τα αποτελέσματα του exit poll.

“Πρέπει να δούμε αν αυτή η νίκη είναι πολύ μεγάλη ή απλως μεγάλη”, ανέφερε, ενώ μίλησε για μήνυμα κατά της λιτότητας και υπέρ της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αποκατάστασης της δικαιοσύνης.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα πολιτικά κόμματα, υπογράμμισε: “Το βασικό είναι να γίνει σεβαστό από όποιες δυνάμεις χρειαστεί ενδεχομένως να συγκυβερνήσουμε αυτό που έχουμε παρουσιάσει ως δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι μπορούν να δεσμευτούν σε αυτήν την πολιτική βάση και έχουν την πολιτική φερεγγυότητα, αν χρειαστεί θα το δούμε”.

Σε ερώτηση πολίτη η οποία εστάλη στο MEGA μέσω του itag.megatv.com για τους απολυμένους από το Δημόσιο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι όσοι έχουν απολυθεί με τρόπο αντισυνταγματικό και παράνομο θα επαναπροσληφθούν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: