Με βασικότερο επιχείρημα τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές ο Αντ. Σαμαράς και το κυβερνητικό επιτελείο επιχειρούν να μεταπείσουν τους πιο δύσπιστους βουλευτές, που δεν έχουν ψηφίσει ακόμη υπέρ του Σταύρου Δήμα με στόχο να συμπληρωθεί ο “μαγικός” αριθμός των 180 ψήφων.

Σύμφωνα με το MEGA (www.megatv.com), συνεργάτες του πρωθυπουργού εισηγούνται να προχωρήσει ο Αντ. Σαμαράς και σε δεύτερη παρέμβαση για να υπογραμμίσει μέσω διαγγέλματος τη σημασία της ψήφου των βουλευτών και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές εκτιμούν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα συγκεντρωθούν 174 ψήφοι υπέρ του Σταύρου Δήμα Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον σίγουροι πως την Δευτέρα η Βουλή θα διαλυθεί και η χώρα θα πάει σε εκλογές μιας και οι “δεξαμενές” από τις οποίες θα μπορούσε να αντλήσει ψήφους η συγκυβέρνηση δεν φαίνεται πως θα έχουν διαρροές.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Τη σιγουριά του ότι η χώρα από την Δευτέρα και μετά την τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα οδηγηθεί σε εκλογές εκφράζει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Τέρενς Κουίκ, καταφέρεται κατά της κυβέρνησης και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με όνομα και επίθετο και με γνωστές τις διευθύνσεις όλων μας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαβεβαιώνουμε ότι τη Δευτέρα και οι 12 βουλευτές μας, θα δώσουν τέλος σ’ αυτή τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας και της αβεβαιότητας της κάθε ελληνικής οικογένειας”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: