Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας στον αστερισμό του «τζάμπα»




«Ο Αλέξης Τσίπρας διακήρυξε, από το βήμα της ΔΕΘ, ότι λεφτά υπάρχουν», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του “τζάμπα”, μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων, χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, “γέννησε” εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

“Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης”, συνέχισε η κ. Βούλτεψη σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δισ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο “την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό “πρόγραμμά” του θα έχουμε φύγει από το ευρώ”.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο.

“Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!”, κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Βούλτεψη.

Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΕΡΙΤ

Συνεχίζεται η οξεία αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη των εμφανίσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιποίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σήμερα και αύριο.

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε κατά του κ.Τσίπρα το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου; Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με εξακάμερο;».

«Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;», συνέχισε.

Αναφερόμενη στις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη για κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι «δεν υπήρξε καμία παρέμβαση» και ότι «τα μόνα κόμματα που διαμαρτυρήθηκαν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή».

«Από τη μια ο εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ και απο την άλλη τηλεφωνεί στα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και ζητά κάμερες και συνεργεία», συμπλήρωσε.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Π. Κουρουμπλής έκανε λόγο για «μαύρο στη δημοκρατία».

«Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», είπε ο κ.Κουρουμπλής.

Από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «χορηγία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά» την απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μην μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του στο Βελλίδειο.

«’Εχει αποκτήσει μεγαλύτερο λαϊκό ενδιαφέρον και νομίζω ότι θα μεταδοθεί από πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές πηγές», είπε ο κ. Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιάννη Μίχο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: