Σκουρλέτης: “Ο Σαμαράς φοβάται την λαική ετυμηγορία”




Επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγορεί ότι «είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει συστάσεις περί σεβασμού των κανόνων της δημοκρατίας γιατί επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα», εξαπολύει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας στην συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά στο «Βήμα της Κυριακής».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο κ. Σαμαράς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία, θεωρεί πως μπορεί να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, γι’ αυτό και επιδιώκει με κάθε τρόπο να συγκροτήσει μια πλαστή προεδρική πλειοψηφία και προσθέτει ότι τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε «ως λύτρωση για την κοινωνία».

«Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά αναδεικνύεται η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σκουρλέτης και σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός, όπως αγνόησε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησής του μετά τις εκλογές του 2012 εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έτσι και τώρα συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του.

ΠΗΓΗ: ANA-MPA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: