Επιασαν τον Φάρατζ χέρι-χέρι με εντυπωσιακή ξανθιά




Προσπάθησε να κάνει επίδειξη δύναμης και αντιευρωπαϊσμού αλλά μάλλον σε μπελάδες έβαλε τον ηγέτη του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας Ναϊτζέλ Φάρατζ το επαγγελματικό ταξίδι του στη Μάλτα όταν, αν και παντρεμένος, «συνελήφθη» να επιστρέφει στο ξενοδοχείο του στις 3.30 τα ξημερώματα χέρι – χέρι με εντυπωσιακή ξανθιά.

Στο σύντομο ταξίδι του στη Βαλέτα, ο 50χρονος Φάρατζ φαίνεται πως κατάφερε να συνδυάσει εργασία και διασκέδαση αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε μιλήσει στο ετήσιο τουριστικό συνέδριο ΙΤΤ. Εκεί, μάλιστα, ο ηγέτης του αντιευρωπαϊκού βρετανικού κόμματος δεσμεύτηκε να να αγοράσει ένα «πακέτο» διακοπών στην Ελλάδα από βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο όταν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με την «Mirror» η ξανθιά γυναίκα που συνόδευσε τον φανατικό της μπίρας Βρετανό πολιτικό στις νυχτερινές εξορμήσεις του στα μαλτέζικα μπαρ μέχρι τα ξημερώματα ονομάζεται Άντε Σοτέρι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού. Η εφημερίδα μάλιστα έθεσε τις φωτογραφίες υπόψη της γερμανίδας γυναίκας του Φάρατζ η οποία δεν θέλησε να κάνει «απολύτως κανένα σχόλιο».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, ο ίδιος ο Φάρατζ δήλωσε «εντελώς αθώος» υποστηρίζοντας ότι απλώς συνόδευε τη γυναίκα, η οποία υποβοηθούνταν από πατερίτσες, να φτάσει μέχρι το ασανσέρ, καθώς έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κοιμήθηκαν μαζί.

ΠΗΓΗ: Malta Today, Mirror, ΕΘΝΟΣ

Farage press conference in London ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκτός ευρώ βλέπει την Ελλάδα ο Νάιτζελ Φάρατζ Την πρόβλεψη ότι η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη έκανε ο Νάιτζελ Φάρατζ σε ομιλία του σε τουριστικό συνέδριο στη Μάλτα, σύμφωνα με το περιοδικό Travel Weekly. Ο ηγέτης του άκρως ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) που θριάμβευσε στις ευρωεκλογές, μιλούσε στο φετινό συνέδριο του διεθνούς Ινστιτούτου Ταξιδιών και Τουρισμού, όπου κυρίως εξέθεσε τις διαφωνίες του με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στρέφοντας την προσοχή του στο ενιαίο νόμισμα, είπε ότι πρόκειται για «καταστροφή», προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή. «[Οι Έλληνες] θα έχουν μία τεράστια υποτίμηση, πιθανότατα κατά 75% και εσείς θα έχετε πολλή δουλειά επειδή η Ελλάδα θα γίνει ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός στον κόσμο», είπε απευθυνόμενος στους επαγγελματίες του τουρισμού που συμμετείχαν στο συνέδριο. Όπως συμπλήρωσε, όταν συμβεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη ο ίδιος θα τιμήσει δημόσια δέσμευσή του ότι θα πάει στο τοπικό τουριστικό πρακτορείο και θα κλείσει επταήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Ο κ. Φάρατζ είπε πως η ελληνική οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 27% από το 2008, περισσότερο από το 16% της συρρίκνωσης του βρετανικού ΑΕΠ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Δεν υπάρχει απολύτως καμία προοπτική οποιασδήποτε βελτίωσης, διότι η Μεσόγειος περνά τώρα σε ένα σπιράλ αποπληθωρισμού», πρόσθεσε. Ο ηγέτης του UKIP είπε ότι η ιδέα του ευρώ «πουλήθηκε» στους πολίτες στη βάση του ότι δε θα χρειάζονται συνάλλαγμα. Ωστόσο, όπως σχολίασε, μία από τις χαρές του ταξιδιού είναι η εμπειρία νέων πραγμάτων, όπως η μετατροπή νομισμάτων. Τόνισε, εξάλλου, ότι δεν συμφωνεί με την πορεία προς τη δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης». Παράλληλα αρνήθηκε ότι το κόμμα του είναι αντιμεταναστευτικό, λέγοντας ότι θέλει ελεγχόμενη παγκόσμια μετανάστευση, που θα επιτρέπει την έλευση στη Βρετανία μόνο των ανθρώπων με τις κατάλληλες δεξιότητες.

ΠΗΓΗ: Αθανάσιος Γκαβός – ΚΥΠΕ, CNA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: