Μαυρίδης: Θα δώσω τη μάχη για να προασπιστεί ό,τι συμβολίζει η Κερύνεια




Τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει τη μάχη μαζί με τους υπόλοιπους Κύπριους ευρωβουλευτές για να βοηθήσει την Κύπρο και να προασπιστεί ό,τι συμβολίζει η Κερύνεια, ως Κερυνιώτης που είναι, έδωσε απόψε ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Κώστας Μαυρίδης.

Σε δηλώσεις μετά την ανακήρυξη του στο Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία”, στη Λευκωσία, ως ευρωβουλευτής, ο κ. Μαυρίδης είπε ότι η υποψηφιότητα του απευθύνθηκε τόσο στους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ όσο και σε ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας, προσθέτοντας ότι έχει επίγνωση ότι θα πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων αυτών που τον τίμησαν με τη ψήφο τους.

Είπε ακόμη ότι όποιος από τους έξι υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΔΗΚΟ κατάφερνε να εκλεγεί “θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια και το ΔΗΚΟ και την Κύπρο μας στην Ευρωβουλή”.

Ο κ. Μαυρίδης είπε ότι “δεν μπορούμε να λησμονήσουμε ότι είμαστε σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, ότι υπάρχει τεράστιος ανθρώπινος πόνος και ότι υπάρχει μια ημικατεχόμενη πατρίδα”.

Ανέφερε ότι ότι θα δώσει τη μάχη μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της Κύπρου ούτως ώστε να σπρώξουμε τα πράγματα, όπως ανέφερε, μερικά βήματα μπροστά. Ανέφερε επίσης ότι είναι υπερήφανος για την κερυνιώτικη καταγωγή του και ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός Κερυνιωτών τον τίμησε με την ψήφο τους.

“Επομένως έχω και μια δέσμευση απέναντι τους να προασπιστώ ό,τι συμβολίζει η Κερύνεια”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Κερύνεια “πάνω από όλα συμβολίζει τον αγώνα χωρίς τελειωμό για ελευθερία και επιστροφή”.

ΠΗΓΗ: Κώστας Σταυρινός, CNA-ΚΥΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: